İnternette satmaya hazırlanıyorlardı.. 150 ton bozuk gıda imha edildi!

150 TON BOZUK GIDA

Şahin, ekiplerin, yılbaşından bu yana, devam eden 6 operasyon gerçekleştirdiğini kaydederek, bu kapsamda 150 ton civarında bozuk ya da sahte gıda yakaladıklarını, sorumluların da adalete teslim edildiğini anımsattı.

Burada yakalananların genellikle satış yerlerinde olduğunu aktaran Şahin, mamüllerin nerede nasıl üretildiği konusunda bugün sonuç alıcı başarılı bir neticenin ortaya çıktığını söyledi.

BOZUK GIDALAR İMHA EDİLECEK

Şahin, sorumluların adli mercilere intikal ettirildiğini ve bozuk gıdaların da imha edilmek üzere kamyonlara yüklenerek ilgili yerlere taşındığını belirtti.

Vatandaşlara bozuk ve zamanı geçmiş sahte gıdaları yedirecek kadar insafsızlaşan kişilere karşı verdikleri amansız mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek şunları aktardı:

"Bundan sonra bu konu çok daha ağırlıklı bir şekilde, hem kolluk kuvvetlerimiz hem gıdadan sorumlu ilgili kurumlarımız tarım müdürlüklerimiz başta olmak üzere tüm piyasalarda satış ve imalat yerlerinde sıklıkla denetlenecek. Vatandaşımızın sağlığıyla oynayan insanlara yapılması gereken adli bütün işlemler bu yaptıkları maalesef hepimizin yüzünü kızartması gereken fiilleri inşallah en ağır şekilde hak ettikleri şekilde cezalandırılacaktır."

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?