Iphone 16 serisi çıktı, meraklıları 120 bin TL'lik telefon için geceden kuyruğa girdi

Iphone'un yeni modeli (16 serisi), Üsküdar ve Kadıköy'de bulunan mağazalarda satışa sunuldu. 120 bin TL'ye satılan telefona sahip olmak isteyen vatandaşlar akşam saatlerinde mağaza önünde sıraya girerek uzun kuyruklar oluşturdu.

This browser does not support the video element.

Apple merakle beklenen Iphone 16 serisi tüm dünyada eş zamanlı olarak satışa sunuldu. Iphone'un yeni modeli, Üsküdar'da bulunan bir alışveriş merkezinde ve Kadıköy'deki mağazasında, saat 07.00'da satışa sunuldu.

İstanbul'un çeşitli ilçelerinden ve şehir dışından gelerek, akşam saatlerinden itibaren mağaza önünde sıraya girmeye başlayan vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Telefonun güncel fiyatı ise 65 bin TL'den başlayarak, 120 bin TL'ye kadar çıkıyor.

HER SENE AYNI KUYRUK

Yeni çıkan modele bir an önce sahip olmak istediğini belirten Ali Zaman, "16 Pro Max çıktı, bugün 20 Eylül onu almaya geldik. 179'uncu sıradayım, yapay zeka özelliğiyle tanışmaya geldik. Her sene 20 Eylül, 23 Eylül, 24 Eylül' de aynı bu sırayı yaşıyoruz. Ben Zeytinburnu'nda oturuyorum, Zeytinburnu'ndan buraya gece saat 23.30'dan beri sıradayım burada." diye konuştu.  

İstediği cevabı alamayan İsmail Küçükkaya: Tamam uzatmasın! Genç başkan gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti İYİ Partili Çömez'in buğday mezarlığı algısı elinde patladı! Fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı Astsubayı şehit eden motosikletlinin tehlikeli videoları ortaya çıktı CHP’li başkandan kadın çalışana tepki çeken hareket