İran'ın balistik füzeleri Tel-Aviv'deki MOSSAD karargahının dibine düştü

İran'ın İsrail'e düzenlendiği füze saldırısı sırasında Tel-Aviv'de bulunan ABD'li bir gazeteci, paylaştığı bir videoda balistik füzenin düştüğü yeri gösterdi. Füzelerin etkisi gösteren gazeteci, "MOSSAD karargahı birkaç adım arkamızda" yorumu yaptı.

This browser does not support the video element.

İran'ın dün gece İsrail'e düzenlediği balistik füze saldırısına "Gerçek Vaad 2" adı verildi. 500 balistik füze İsrail hava sahasına girerek hedefleri vurdu.

Füzelerin İran'da İsrail'e yolculuğu 12 dakika sürdü. Bu sürede tüm dünya sosyal medyadan füze videolarını takip etti.

Tel-Aviv'de bulunan ABD'li bir gazeteci, yerel saatle 10.50'de paylaştığı bir videoda balistik füzenin düştüğü yeri gösterdi. İsrail gizli servisi MOSSAD'ın ana karargahına çok yakın bir noktada 15 metre genişliğinde ve 10 metre derinlikteki çukur meydana geldi.

Görüntünün ardından akıllara "İran bilerek mi ıskaladı?" sorusu geldi. Balistik füzelerin koordinatları yüzde 100 vurduğu biliniyor.

HEDEFLER BAŞARILI ŞEKİLDE VURULDU

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail’e yönelik füze saldırısının ardından ikinci bildiriyi yayınladı. Bildiride, işgal altındaki topraklardaki stratejik hedeflere yönelik "Gerçek Vaad 2" operasyonunun gerçekleştirildiği belirtildi.

Söz konusu operasyonda Siyonist rejime ait bazı hava ve radar üsleri ile direniş liderlerine yönelik saldırılarda kullanılan üslerin başarılı bir şekilde vurulduğu belirtilen bildiride, “İsrail tarafından yoğun hava savunma sistemleriyle korunan bu bölgeler yüzde 90 başarı oranıyla hedef alındı. Siyonist rejim İran’ın operasyonu karşısında büyük bir dehşete düştü. Bu operasyon uluslararası hukuk çerçevesinde meşru olarak gerçekleşmiştir ve düşmanın her türlü ahmaklığına ağır bir şekilde karşılık verilecektir” denildi.

İsrail cami yıkmakla tehdit etti! İran’ın İsrail’e yolladığı füzeler Tahran’da coşkuyla kutlandı Katiller sürüsü korktu: Siper aldıkları anlar kameraya böyle yansıdı! İran saldırdı, Netanyahu panik halinde kaçtı! Alaska'da Rus savaş uçağı Su-35, ABD F-16 uçaklarını teğet geçti! Tel Aviv yakınlarında silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var!