İranlı "kayıp" komutan İsmail Kaani, Nilfuruşan'ın cenaze törenine katıldı, gözyaşlarını tutamadı

İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'a 27 Eylül'de düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden İranlı General Abbas Nilfuruşan için Tahran'da cenaze töreni düzenlendi. Öldüğü ya da kaybolduğu yönünde iddialar ortaya atılan İranlı komutan İsmail Kaani, cenazede görüntü verdi.

İSRAİL'E İSTİHBARAT SIZINTISINDA SORUMLU TUTANLAR OLDU

Başkent Tahran'daki İmam Hüseyin Meydanı'nda büyük bir kalabalıkla düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan başta olmak üzere üst düzey sivil ve askeri yetkililer katıldı.

Hakkında İsrail'in Beyrut saldırısında öldüğü, yaralandığı ve daha sonra da İsrail'e istihbarat sızıntısı nedeniyle Devrim Muhafızları Ordusu tarafından sorgulandığı iddiaları ortaya atılan Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani de yaklaşık iki hafta sonra ilk kez Tahran'da ortaya çıkarak törende hazır bulundu.

Survivor finalisti, Anadolu Ateşi dansçısı Hasan Yalnızoğlu vefat etti Meteorolojiden o bölgeler için uyarı geldi! İşte il il hava durumu... Sadık Battal gözyaşları ve dualarla uğurlandı... Rojin, Diyarbakır’da toprağa verildi Malatya Belediye Başkanı son durumu açıkladı! Yıkılan bina var mı? Bostan Baba'nın organik bostanı uyuşturucu tarlası çıktı