İrfan Can Kahveci EURO 2024 sonrası Fenerbahçe'ye veda ediyor! İşte Avrupa Şampiyonası sonrası transfer olabilecek 10 Türk yıldız

İrfan Can Kahveci veda etmeye hazırlanıyor. Almanya'da düzenlenen EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda gözler Türk yıldızların üzerinde olacak. Şampiyona sonrası takımlarından ayrılma ihtimali yüksek olan 10 oyuncu belli oldu. Bu isimlerden biri de Fenerbahçe'de muhteşem bir sezon geçiren İrfan Can Kahveci.

İRFAN CAN KAHVECİ FENERBAHÇE'YE VEDA EDİYOR!

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda takımların transfer komiteleri de turnuvayı yakından takip edecek. A Milli Takımımız'da transfer potansiyeli yüksek olan 10 ismi sizler için derledik. Bu oyunculardan biri de İrfan Can Kahveci. Fenerbahçe'de bu sezon kariyerinin en skorer yılını geçiren başarılı oyuncu dikkat çeken isimlerden biri.

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı Müşterilere kebap yerine kalp, pekmez yerine zehir yedirmişler! Caninin annesi İkbal'i ve ailesini suçladı Şampiyonluğun favorisi belli oldu: Süper Lig'de hiç unutulmayacak son! Transferi İspanyollar yazdı: Arda Güler, Türkiye'ye geri mi dönüyor? Zehir çukuruna dönen İzmir Körfezi'ni kaderine terk etti!