İrfan Can Kahveci EURO 2024 sonrası Fenerbahçe'ye veda ediyor! İşte Avrupa Şampiyonası sonrası transfer olabilecek 10 Türk yıldız

FERDİ KADIOĞLU

Bu listede transfer olması en yüksek isimlerden biri olarak Ferdi Kadıoğlu öne çıkıyor. Fenerbahçe'ye bir orta saha oyuncusu olarak transfer olan ve sarı-lacivertlilerde bek oyuncusuna dönüşen Ferdi Kadıoğlu, milli takımın da önemli isimlerinden biri olmayı başardı. Ferdi'nin birçok mevkide oynaması hem milli takım için hem de transfer için önemli detaylardan biri olarak öne çıkıyor. Ali Koç, sezon içerisinde yaptığı açıklamada başarılı futbolcu için, "Ferdi benim ilk yurt dışı transferimdir. On numara pozisyonu için almıştık. O kadar güzel gelişti ki... Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde." diye konuşmuştu.

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı Caninin annesi İkbal'i ve ailesini suçladı Şampiyonluğun favorisi belli oldu: Süper Lig'de hiç unutulmayacak son! Transferi İspanyollar yazdı: Arda Güler, Türkiye'ye geri mi dönüyor? Zehir çukuruna dönen İzmir Körfezi'ni kaderine terk etti! Limit 50 bin TL'ye çıktı! Hangi banka, ne kadar faizsiz kredi veriyor?