İrfan Can Kahveci sonunda formayı kaptı! Fenerbahçe'nin Samsunspor maçı ilk 11'i belli oldu: Jose Mourinho kadroda değişikliğe gidiyor

Süper Lig'in 9. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor'a konuk oluyor. Bu zorlu mücadelede Jose Mourinho'nun sahaya süreceği ilk 11 belli olurken, İrfan Can Kahveci de ligde uzun süre sonra ilk kez ilk 11'de yer alıyor. Milli Takım'da 2 gol atan İrfan Can Kahveci, yüksek formu sonrası Jose Mourinho'dan formayı kaptı.

VE İRFAN CAN KAHVECİ MOURİNHO'DAN FORMAYI KAPTI!

Süper Lig'in 9. hafta maçında Fenerbahçe, saat 19.00'da başlayacak mücadelede Samsunspor deplasmanına çıkıyor. Milli arada 2 gol atan İrfan Can Kahveci, uzun bir aradan sonra ligde ilk 11'e adını yazdırmayı başardı.

Samsunspor Fenerbahçe canlı maç detayları Bebek katili Yenidoğan Çetesi'ni çökerten CİMER ihbarı ortaya çıktı! Yenidoğan skandalı Anadolu'ya sıçradı! Ahmet Çakar'dan Galatasaray maçı hakemine isyan! "Bu kadar da olmaz" Ve İrfan Can Kahveci formayı kaptı! Mourinho kadroyu değiştiriyor Yılmaz Özdil Yenidoğan Çetesi'yle: Unuttuğu o fotoğrafı ortaya çıktı!