İrfan Can Kahveci'den geceyi özetleyen değerlendirme Benimki daha önemli, onunki daha güzel diyebilirim!

UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, İzlanda Milli Futbol Takımı'nı ikinci yarı da bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti. Mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'da İrfan Can Kahveci, geceyi özetleyen değerlendirmelerde bulundu.

UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, İzlanda Milli Futbol Takımı'nı ikinci yarı da bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti.

 Mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'da İrfan Can Kahveci, geceyi özetleyen değerlendirmelerde bulundu.

''BU JENERASYON İLKLERİ BAŞARMAYI SEVİYOR''

"Zor bir yolculuk, sıkıntılı bir zemin ama bizim genlerimizde var bu, bir ilki başardık. Bu jenerasyon ilkleri başarmayı seviyor. Maçtan önce de, 1-0 olunca da inandık. Bu maçı kazanacağımızın farkındaydık."

"HAKAN'A BELKİ BİZİM NAZARIMIZ DEĞDİ AMA...''

"Hakan'a belki bizim nazarımız değdi ama orada kaydığında da olabilir dedim. Bizim kaptanımız, çok önemli bir oyuncu. Çok üzüldü ama önemli olmadığını söyledim. İkinci penaltıyı attı. Bugün kazandık. En önemlisi buydu.''

''BENİMKİ DAHA ÖNEMLİ, ONUNKİ DAHA GÜZEL DİYEBİLİRİM''

''Geçen maç kolay bir gol demiştim, bugün de zoru denemek istedim. Kaleci bizi izlememiş diyebilirim. Kerem, uzağa çok iyi vurur. Ben, yakına iyi vururum. Biz maçtan önce analizini yapıyoruz. Kerem de maçtan sonra, "Hangisi daha güzel?" dedi. Benimki daha önemli, onunki daha güzel diyebilirim. Çok gurur duyuyorum takımla, inançlı bir takım vardı. Herkesle gurur duyuyorum."

Yüksek İstişare Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı 15 Ekim 2024 borsa günü yükselişle tamamladı! Yağış geliyor! 16 Ekim 2024 deprem bölgesi hava durumu raporu geldi!
Sonraki Haber