İş görüşmesine giderken bu renkleri asla giymemelisiniz!

Şirketin türünü göz önünde bulundurun.

İş görüşmesine gitmeden önce, şirketin nasıl bir örgütlenmeye sahip olduğunu iyice araştırmalısınız. Büyük ve kurumsal bir şirket için klasik bir takım elbise giymeye özen gösterin. Etek, gömlek ve blazer ceket üçlüsü her zaman hayat kurtarır. Stiletto gibi kapalı topuklu ayakkabılar kurumsal iş görüşmeleri için ideal seçimlerdir. Erkekler için de beyaz gömlek ve siyah takım elbise her zaman çalışan resmi bir kombindir. Deri kemer, kravat, koyu renk bir Oxford ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz.
Eğer bir start up ya da bir reklam ajansında görüşmeniz varsa kreatif kişiliğinizi ortaya koyacak kıyafetler tercih edebilirsiniz. Çok renkli ve desenli olmayan elbiseler, kanvas pantolonlar, slim fit gömlekler, loafer ya da oxford ayakkabılarla smart casual bir stil yaratabilirsiniz.

8 yaşındaki Ezgi'yi plajda oynarken kum yuttu Faiz oranları güncellendi, 100 bin TL'nin aylık getirisi değişti! "O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum" Üniversiteli Rojin'den 3 gündür haber yok, sahilde telefonu bulundu Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte 2025 için konuşulan 3 rakam! Altın fiyatları düşüşte!