İş görüşmesine giderken bu renkleri asla giymemelisiniz!

Saç stilinize özen gösterin.

Bazı seçenekler modern diğerleri daha geleneksel olsa da, saç stilinizin kıyafetleriniz ve makyajınız arasında bir denge kurması gerektiğini unutmayın. Örneğin, makyajınız biraz yoğunsa, daha sade bir saç stilini seçin. Görünüşünüzün zevkli, profesyonel ve sofistike olmasına dikkat edin. Bu şekilde, odak sizde olacaktır.
At kuyruğu bir iş görüşmesi için yeterince resmidir. Zarif bir dokunuş için at kuyruğunuzun altından bir parça saç çekin ve saçınızdaki tokayı gizlemek için at kuyruğunun başladığı yere sarın. Profesyonel ama havalı bir görünüm istiyorsanız, saçınızı su dalgası şeklinde yapabilirsiniz. Görüşmeleriniz sırasında modaya uygun ve şık görüneceksiniz. Yandan bir topuz saç stilinize biraz cesaret eklemenin eğlenceli ama zevkli bir yoludur. Topuzu dalgalı, örgülü veya düz bir şekilde yapabilirsiniz. Eğer risk almak istemezseniz düz fönlü saçları tercih etmelisiniz.

8 yaşındaki Ezgi'yi plajda oynarken kum yuttu "O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum" Faiz oranları güncellendi, 100 bin TL'nin aylık getirisi değişti! Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte 2025 için konuşulan 3 rakam! Altın fiyatları düşüşte! Kadir Ezildi'nin tesettürlü nişanlısının türbansız hali yayınlandı!