İsmail Kartal döneminde çöküşe geçmişti, Jose Mourinho da çare olamadı! Galatasaray’ın elinden kapılan yıldız oyuncunun geriye gidişi durdurulamıyor: Son 28 lig maçında sadece 2 gol attı…

İsmail Kartal döneminde Fenerbahçe’nin Galatasaray’ın elinden kaparak transfer ettiği Sebastian Szymanski, sarı lacivertli takımın 10 numarası olarak muhteşem bir başlangıç yapmıştı. Ancak sezonun kalan bölümünde Sebastian Szymanski’nin çöküş yaşamasına İsmail Kartal engel olamamıştı. Jose Mourinho’nun gözbebeği olan Polonyalı yıldız bu sezon da bıraktığı gibi devam ediyor.

İSMAİL KARTAL DÖNEMİNDE ÇÖLÜŞ BAŞLADI, JOSE MOURİNHO DA ENGEL OLAMADI!

2 sezon önce kiralık olarak oynadığı Feyenoord’da gösterdiği performansla Galatasaray scout ekibinin radarına giren Sebastian Szymanski, sarı kırmızılı takıma transfer olmaya çok yakındı. Ancak bonservis harcama problemi olan Cimbom, Polonyalı oyuncuyu transfer edememişti. Bu fırsatı gören Fenerbahçe ise ezeli rakibinin gözdesini 10 milyon euro bonservis ödeyerek satın aldı.

Polis katili Piton 82 grubu üyesi mi? ALTINDA PEŞ PEŞE ZİRVE Galatasaray'a derbi galibiyetini zehir eden haber! Taraftarlar yıkıldı 'Damatsız düğün' yaparak fenomen olan Kübra'nın veda mektubu... Şeyda polisi şehit eden katil hiç cezaevine girmemiş! SGK'dan milyonlarca çalışan emekliyi ilgilendiren düzenleme!