“İsmail Kartal belli ki saha içinde taktik vermek yerine saha dışında nasıl tahrik ederizi çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş’ın ne rakibe saygısı var, ne taraftara ne de kendi takımına!”

Fenerbahçe’nin tarihi maçta Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 yendiği maça Mert Hakan Yandaş’ın hareketleri damga vurdu. İsmail Kartal’ın ilk 11’de görevlendirdiği Mert Hakan Yandaş, maç öncesi başladığı rakibi geren hareketlerine oyunda kaldığı süre boyunca devam etti. Bu durum tepki gördü.

“İSMAİL KARTAL TAHRİK ÇALIŞTIRMIŞ! MERT HAKAN YANDAŞ KABADAYI MISIN?”

Süper Lig’in 37. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek rakibinin şampiyonluğunu öteledi. Maça ise Mert Hakan Yandaş’ın hareketleri damga vurdu. Daha maç öncesi Galatasaray tribünlerine giderek el kol hareketi yapan tecrübeli oyuncu, maç içerisinde de sıklıkla tribünlerle etkileşime geçerek maçın oynanmasını engelledi.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!