İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan Galatasaraylı idareciye tekme yumruk saldırı! Herkesi şok eden görüntüler sosyal medyada olay yarattı: Bu kadarına da pes...

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendiği maç sonrası ortalık karıştı. Sarı lacivertli teknik adam İsmail Kartal'ın yardımcısı olan oğlu Emre Kartal, stat müdürüne tekme tokat saldırdı. Emre Kartal'ın bu saldırısı sosyal medyada büyük tepki çekti.

İSMAİL KARTAL'IN OĞLU EMRE KARTAL'DAN OLAY HAREKET!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda yenerek rakibinin şampiyonluğuna izin vermedi. Düğümün çözülmesi son hafta maçlarına kalırken, sarı kırmızılı takıma bu maçta 1 puan yetecek. Maça ise son düdüğün ardından yaşanan olaylar damga vurdu. Başrolde ise sarı lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal vardı.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!