İsrail cami yıkmakla tehdit etti

Dün akşam Yafa’da silahlı iki kişinin de saldırı düzenlemesi, füzeli saldırıyla beraber İsrail’i şoka soktu. Soykırımcı yönetim, bölgede bulunan bir caminin saldırıyla bağlantılı olabileceğini ileri sürdü.

This browser does not support the video element.

SUPERHABER-ÖZEL

İran’ın İsrail’i balistik füzelerle vurduğu saatlerde iki kişi de Tel Aviv’in Yafa bölgesinde otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda çok sayıda İsrailli öldü ve yaralandı. İsrail füzeli saldırının şokunun üstüne bu saldırının şokunu yaşadı.

İsrail medyası soykırımcı yönetimin yönlendirmesiyle bölgedeki Müslümanları ve ibadet yerlerini hedef göstermeye başladı. Bölgede bulunan bir camiinin silahlı eylemciler tarafından kullanılabileceğini ileri süren İsrailli yetkililer, caminin kapatılabileceğini söyledi.

İsrail’in soykırımcı kabine üyelerinden Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir, saldırı yerinde yaptığı açıklamada, Yafa'daki caminin, saldırıdan önce kullandığının ortaya çıkması halinde yıkılması gerektiğini ileri sürdü ve "Yafa'daki camiyle bağlantısı olduğu ortaya çıktığı anda kapatılıp yok edilmeli. Kontrol edilmeli" dedi.

İran'ın balistik füzeleri MOSSAD karargahının dibine düştü İran’ın İsrail’e yolladığı füzeler Tahran’da coşkuyla kutlandı Katiller sürüsü korktu: Siper aldıkları anlar kameraya böyle yansıdı! İran saldırdı, Netanyahu panik halinde kaçtı! Alaska'da Rus savaş uçağı Su-35, ABD F-16 uçaklarını teğet geçti! Tel Aviv yakınlarında silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var!