İsrail Hizbullah'a saldıracak! Kara harekatı sinyali! Yeni aşama ne olacak?

Gazze ile başlayan katliamını bölgeye yayan İsrail Nasrallah'ın ölümü sonrasında şiddeti artırıyor. Savunma Bakanı Yoav Galant, Hizbullah ile savaşın yeni aşamasının yakında başlayacağı yönünde açıklamada bulundu.

7 Ekim'den itibaren Gazze'de korkunç katliamlar yapan İsrail Lübnan saldırılarının şiddetini artırıyor. Lübnan'ı karadan işgale hazırlanan İsrail'den bugün de açıklama geldi. 

Savunma Bakanı Yoav Galant, Lübnan'a yönelik kara harekatının sinyalini verdi.

Galant yaptığı açıklamada, Hizbullah ile savaşın yeni aşamasının yakında başlayacağını söyledi.

Çatışma Hattı Forumu Konsey Başkanları ile yaptığı toplantı sonrası X hesabından açıklama yapan Gollant "Çatışma hattı forumunda konsey başkanlarıyla yaptığım toplantıda, Hizbullah'a karşı savaşta bir sonraki aşamanın yakında başlayacağını ve kuzeydeki sakinlerin topraklarına döndürülmesi hedefine ulaşmada önemli bir faktör olacağını vurguladım" ifadelerini kullandı.

Sınırdaki askerleri de ziyaret eden Gollant şu açıklamalarda bulundu:

"Kuzey sınırındaki 188. Tugay savaşçılarıyla birlikte kuvvetler, Hizbullah'ı kuvvetle vurmaya hazır. Amacımız belli; kuzeyde yaşayanları evlerine döndürmek için elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız."

At yarışı koşu sonuçları 30 Eylül 2024! Hangi atlar kazandı? Dizi setinde trajedi: Oyuncularla vedalaşıp köprüden atladı! İsrail harekete geçti! Lübnan'a işgal girişimi!
Sonraki Haber