İsrail-İran çatışması kripto piyasasını nasıl etkileyecek?

Geçtiğimiz hafta Bitcoin ETF’lerine yapılan girişler 1 milyar doları aşarak rekor seviyeye ulaşırken, madencilerin operasyonlarını genişletmesi dikkat çekti. H.C. Wainwright analistleri bu ralliyi küresel para politikalarının gevşemesine bağladı. Her ne kadar Eylül ayı genellikle Bitcoin için zayıf bir dönem olarak bilinse de, bu yıl Bitcoin fiyatları %3,2 artış göstererek 65.618 dolara yükseldi. Peki İsrail-İran çatışması kripto piyasasını nasıl etkilenecek?

CryptoPowerEx’in verilerine göre, Bitwise, XRP’yi takip edecek bir ETF fonu için Delaware’de başvuru yaptı. Bu adım, şirketin kripto para birimi alanındaki tekliflerini genişletme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Kefen yok, kemikler sonradan bırakılmış olabilir! Utanmadan iki şehre domuz eti yedirmişler! Listede kimler var kimler...Kamala Harris'in eşi, Zelensky, Zuckerberg Memur ve emeklinin 2025'te maaşı ne kadar olacak? İşte Fenerbahçe'nin 11'i! İrfan Can Kahveci sonunda şans buluyor Togg'un sedan modeli Teknofest Adana'da!