İsrail Lübnan’a askeri birlik ve zırhlı araç sevk ediyor! ABD, Almanya ve Hollanda vatandaşları Lübnan’ı terk ediyor

İsrail Ordusu, Lübnan sınırına askeri birlik, zırhlı araç ve obüs sevkiyatı gerçekleştiriyor. ABD, Almanya ve Hollanda ülkeleri, vatandaşlarına acil bir şekilde Lübnan’ı terk etme çağrısında bulundu. Uluslararası gözlemciler, savaşın giderek büyüyeceğini ifade eden açıklamalar yapması dikkati çekti.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Gazze’de on binlerce insanı katlederek soykırım yapan İsrail’şn Lübnan’a saldırı hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

İSRAİL’İN HEDEFİNDE ŞİMDİ LÜBNAN VAR

İsrail’in Gazze’den sonra Lübnan’a saldıracağı konusunda ki gelişmeler, tüm dünya ülkeleri tarafından endişe ile takip ediliyor. İsrail Ordusu’nun, akşam saatlerinde Lübnan sınırına askeri birlik, zırhlı araç ve obüs sevkiyatı gerçekleştirdiği anlaşıldı. İsrail’in askeri yığınak yapmasına karşılık, Lübnan askeri kuvvetlerinin de, sınır bölgelerine asker ve zırhlı araç yolladığı öğrenildi.

ABD, ALMANYA VE HOLLANDA’DAN VATANDAŞLARINA “AYRILIN” ÇAĞRISI

Öte yandan; ABD, Almanya ve Hollanda ülkeleri vatandaşlarına acil bir şekilde Lübnan’ı terk etme çağrısında bulundu. Uluslararası gözlemciler, üç ülkenin vatandaşlarına yaptığı çağrının, İsrail’in savaşı Lübnan’a saldırarak büyüteceğini ifade eden açıklamalar yapması dikkati çekti.

İSRAİL MEDYASI SAVAŞ ÇIĞLIKLARI ATIYOR

Buarada, Lübnan’a askeri yığınak yapan İsrail Medyası’nda ise savaş çığlıkları başlıkları olduğu görüldü. Yine İsrailli tanınmış gazeteci Edy Cohen, sosyal medya hesabından, ”Lübnan'daki kara harekatında ilerlemek için 150 binden fazla savaşçı hazır durumda. Yakında tanklarımızı ve kahraman askerlerimizi Berber - Hamra Caddesi'nde şavurma yerken, Kaslik'te kebapçı sandviçlerin ve Bourj Hammoud'da falafelin tadına bakarken, Trablus'ta sütçü dükkanında giyinirken, Dbayeh'de ABC'den hediye alışverişi yaparken, Trablus'ta labneli sandviç yerken göreceksiniz. Chtaura ve boş zamanlarını Baalbek ve Hermel'deki esrar çiftliklerini yakarak geçiriyorlar. Fabrikada nargile içiyorlar ve Yabous ve ben Najwa Karam, Nawal Al Zoghbi ve Wael Kfoury ile Broummana'daki Karam Restoran'da bir akşam geçirmekten mutluluk duyacağız.”yazdı.

Hande Yener Sezen Aksu'nun "Git" şarkısı ile sahneyi salladı! ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Yalan dizisinde Melike'nin hayalleri bir kez daha suya düştü!
Sonraki Haber