İsrail tarafından katledildi! Ayşenur cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! Dikkat çeken 30 dakika detayı...

Washington Post İsrailli yetkililere ulaştı ancak IDF göstericilerin geri çekilmesinden uzun süre sonra ve görünürde bir tehdit oluşturmayacakları bir mesafedeyken neden ateş açtığını açıklamadı.

Washington Post olayın üstündeki sis perdesini kaldırmak için 13 görgü tanığı ve kent sakinleri ile görüştü. Gazetenin yaptığı incelemelere göre, protestocular bir süre sonra olay alanından çıkıp yakınlıktaki bir zeytinliğe ekildiler. Ayşenur'un arkadaşı Avustralyalı aktivist Helen, Eygi'nin protesto sırasındaki hızlı tırmanış karşısında şok olduğunu ve diğer gönüllülerin yanına gitmeye çalıştığını anlattı.

İsrail askerlerinin saldırganlığı nedeni ile aktivistler ve Filistinliler burada ağaçların, kayaların arkasına saklanırken, Washington Post gazetesinin elde ettiği görüntülerde dört İsrail askerinin zeytin bahçesinin yakınındaki tepenin etrafında pozisyon aldığı görülüyor.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı