İsrail'de kamyon MOSSAD karargahının yanındaki durağa daldı! 4 ölü, onlarca yaralı var

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davud Yıldızı Sözcülüğünden yapılan açıklamaya göre, Tel Aviv'de bir kamyon MOSSAD karargahının yanındaki durağa daldı. Olayda 4 İsrail askerinin öldüğü 40 kişinin yaralandığı öğrenildi. İşte detaylar...

İsrail'in başkenti Tel Aviv yakınlarında bir kamyon, MOSSAD karargahı yakınlarındaki otobüs durağında bekleyenlere çarptı.

4 KİŞİ ÖLDÜ, 40 KİŞİ YARALANDI

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davud Yıldızı Sözcülüğünden yapılan açıklamada, sağlık ekiplerinin onlarca kişiye olay yerinde müdahale ettiği belirtilirken 4 İsrail askerinin öldüğü 40 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Glilot Üssü yakınlarındaki otobüs durağında gerçekleşen olayın ardından İsrail polisi, "bir saldırı olduğundan şüphelenildiğini" açıkladı.

TERÖR SALDIRISINDAN ŞÜPHELENİLİYOR

İsrail polisinden yapılan açıklamada ise olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı, "bir terör saldırısı olduğundan şüphelenildiği" ifade edildi.

Wojciech Szczesny El Clasico'da soyunma odasında sigara içti Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? Türk müteahhitlerin Suudi Arabistan atağı başladı
Sonraki Haber