İsrail'den Hizbullah'a siber saldırı! Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo gündemde...

PATLAMA NASIL OLDU?

Hizbullah’a Koordineli saldırı Beyrut, Güney Lübnan ve Marje’youn bölgesindeki çeşitli kasabalarda meydana geldi. Çağrı cihazları evlerde, dükkanlarda ve sokaklarda patladı. Basın raporlarına göre cihazlar kullanıcıların ellerinde ve çantalarında patlayarak yüz ve uzuvlarda yaralanmalara neden oldu. Ülke genelindeki hastaneler yaralılarla doldu taştı.

Lübnan’da çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan patlamaya sebep olan cihazlardan birinin Gold Apollo Co., Ltd. tarafından üretilen Alfanümerik Çağrı Cihazı (AR-924) modeli olduğu ortaya çıktı. Reuters’a konuşan üst düzey Lübnanlı bir güvenlik kaynağı, Gold Apollo şirketinden 5 bin adet çağrı cihazı sipariş ettiklerini ve bu cihazların yılın başında ülkeye geldiğini söyledi.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı