İsrail'in şehit ettiği Ayşenur Ezgi'nin otopsi raporu ortaya çıktı! Beyinde parçalanma, kanama ve ödem...

İşgalci İsrail'in Batı Şeria'da başından vurarak şehit ettiği Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi İstanbul'a getirildi. Eygi'nin otopsi raporu da ortaya çıktı. Raporda ölüm sebebinin ateşli silahla vurulma kaynaklı beyinde parçalanma, kanama ve ödem olduğu belirtildi.

Filistin Adli Tıp Kurumunun Türk-ABD vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi için hazırladığı otopsi raporunda Eygi'yi başından hedef alan İsrail kurşununun "neredeyse düz bir çizgide soldan sağa doğru isabet ettiği" belirtildi.

Anadolu Ajansının ulaştığı Filistin Adalet Bakanlığına bağlı Adli Tıp Kurumunun otopsi raporunda, Nablus Başsavcılığının, Eygi'nin naaşının, kentteki En-Necah Üniversitesi'nde bulunan Adli Tıp Enstitüsüne otopsi yapılması ve ölüm sebebinin belirlenmesi için sevkine karar verdiği kaydedildi.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı