İstanbul, Ankara, İzmir, Kürecik... İsrail'in hastane katliamı sonrası yurt genelinde çok sayıda eylem düzenlendi!

TÜRKİYE'NİN PEK ÇOK NOKTASINDA "KAHROLSUN İSRAİL" SLOGANLARI

Diyarbakır’da, Şanlıurfa yolu üzerindeki bir AVM’nin önünde toplanan binlerce kişi, sık sık tekbir getirip, ‘ordular aksaya’ sloganları atarak saldırıyı kınadı. 

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, ilçe otogarındaki Kenan Kösen Camii önünde toplanan kalabalık grup, saldırıyı kınadı. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grup, sık sık tekbir getirerek, 'Kahrolsun İsrail' sloganları attı. Yapılan konuşmada saldırıda vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileğinde bulunuldu, dua edildi.

Bingöl’de Genç Caddesi’nde ellerinde Filistin bayraklarıyla toplanan grup, İsrail aleyhine sloganlar atarak, basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını okuyan İbrahim Dağılma, “Bugün Türkiye genelinde siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için alanlardayız. Aynı anda Ankara’da büyük bir mitingle siyonist katliamı lanetliyor, bütün Türkiye’den ses veriyoruz. ‘Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur’ diyerek siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak için buradayız. İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için buradayız. Ve dünyanın tüm iyi insanlarına 'zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor' uyarısında bulunmak için buradayız” dedi.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! İşte 21 Eylül 2024 güncel benzin fiyatları