Meteoroloji'den İstanbul dahil çok sayıda ile sağanak yağış uyarısı!

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri ile öğle saatlerinden itibaren Malatya hariç bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ağrı çevreleri, Erzurum’un güney, Muş’un doğu kesimleri ile gece saatlerinde Erzurum çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinde güney kesimlerinde, gece saatlerinde il genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KARS °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA °C, 27°C
Parçalı ve çok bulutlu

VAN °C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, Siirt çevreleri ile gece saatlerinde Diyarbakır ve Batman çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

GAZİANTEP °C, 29°C
Parçalı bulutlu

SİİRT °C, 27°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ŞANLIURFA °C, 30°C
Parçalı bulutlu

Devlete milyonlarca lira borçları var! İşte o liste Rojin'in Google aramaları sır perdesini araladı NEDEN KARIMIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIYORSUN YUMRUĞU Fedakarlığının bedelini canıyla ödedi! Kocası mutfakta katletti... Evimin altından fay hattı geçiyor mu? Hangi bölgeler risk altında? EHRAM GİYEN EMEKÇİ ÇİFTÇİ KADINLARIMIZA NEFRET KUSTULAR...