İstanbul güne beyaz örtüyle uyandı: Meteoroloji 'Yarın daha da yoğunlaşacak' diyor!

Meteoroloji İstanbul için son dakika hava durumu raporunu yayınladı. Valilik ve AKOM'un da peş peşe uyarılarda bulunduğu kar yağışı bu sabah İstanbul'da etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji, kar sağanaklarının yarın etkisini artıracağını belirterek Pazartesi saat 12.00'dan sonra ise etkisini yitireceğini söyledi. İşte 18 Mart Cuma İstanbul hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün havanın, çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleriyle yarın öğle saatlerinden sonra Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların yarın İstanbul çevreleri ile zamanla Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve yüksek kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?