İstanbul'da süreci Vali Ali Yerlikaya götürecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrası konuştu. Erdoğan, "İstanbul adayımız Binali Bey. Seçime kadar Vali Ali Yerlikaya bu süreci yönetecek" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Dün Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilen ve 23 Haziran'da yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine değinen Erdoğan, "Seçimin adayları bellidir, şu anda bizim adayımız da Binali Yıldırım Bey'dir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran'a kadar İstanbul'da süreci Vali Ali Yerlikaya'nın götüreceğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştüğünü söyleyen Erdoğan, ''Az önce kendisiyle bir telefon görüşmesi yaptım. Hem Ramazan-ı Şeriflerini kutladım hem de bu verilen kararın ülkemiz için hayır olması temennisinde bulundum" dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Erdoğan,ayrıca Abdullah Öcalan'ın sekiz yıl sonra avukatlarıyla görüştürülmesi ve sonrasında yapılan yorumlarla ilgili olarak da "Çözüm süreci diye bir şey söz konusu değil" ifadesini kullandı.

TRUMP'IN ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Türkiye ziyaretinin tarihinin belli olmadığını belirtti.

AKDENİZ'DEKİ SONDAJ FAALİYETLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Biz şu anda kendi programımızı uygulamaya devam ediyoruz. Aynen devam ederiz."

Hadise'nin şeffaf stili Milano'yu salladı! Yabani yeni sezon ilk bölümü yayınlandı! Yaman yasta... Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de! BM 79. Genel Kuruluna katılacak
Sonraki Haber