İstanbulspor bu pozisyon sonrası Trabzonspor maçında sahadan çekildi!

Süper Lig'in 17. haftasındaki İstanbulspor -Trabzonspor mücadelesi 73. dakikada yarıda kaldı. İşte Sarı-Siyahlılar'ın sahadan çekilmesine sebep olan o anlar...

Süper Lig'in 17. haftasındaki İstanbulspor -Trabzonspor mücadelesi 73. dakikada yarıda kaldı. 

Sarı-Siyahlılar'ın Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Bordo-Mavilier'i ağırladıkları maçta hakem kararlarına tepki olarak mücadelenin ikinci yarısında takımını sahadan çekti.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada, bordo-mavili takımı 2-1 öne geçiren golden önce Loshaj ile Mendy arasında Trabzonspor ceza sahası önünde yaşanan mücadele sonrasında Loshaj yerde kaldı. Hakem Ali Şansalan oyunu devam ettirdi ve pozisyonun devamında bordo-mavili takım ikinci golünü attı. VAR incelemesinin ardından da hakem Şansalan gol kararını verdi.

Mücadelenin 73. dakikasında saha kenarına gelen İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, hakemin ikinci gol öncesinde faul kararı vermemesine tepki olarak takımını sahadan çekti. İstanbulsporlu bazı futbolcuların uzun süre oyuna devam etme ısrarına rağmen başkan Sarıalioğlu kararını değiştirmedi ve takımını sahadan çekti.

İŞTE O ANLAR:

Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır.

Yeni bir aşka yelken açmıştı! İşte Arzum Onan'ın evlilik açıklaması... Ludditler Haklı mıydı? Hadise'nin şeffaf stili Milano'yu salladı!
Sonraki Haber