İstanbul'un çevresinde sonbahar tatil rotaları

Adalar

İstanbul’da olup da Adalar’ı ziyaret etmemek olmaz. İstanbul’un dışına çıkmadan kafa dinlemek, iyi vakit geçirmek isteyenler için Adalar biçilmiş kaftan. Özellikle hafif serinleyen havalarda Adalar her bakımdan ziyaret için en uygun yerlerin başında geliyor. Adalar, coğrafi konum itibarı ile oldukça şanslı olduğundan keşfedilecek ve şahit olunacak pek çok doğal güzelliği barındırıyor.

Öncelikle Adalar içerisinde hangisine giderseniz gidin kendinizi doğanın, ağaçların içerisinde bulacaksınız. Sonbaharda yeşil yaprakların sararması ile birlikte romantik bir ortam oluşuyor.

Dört bir yanınız armış olan deniz manzarası nefesinizi kesecek türden. Günübirlik gidebileceğiniz gibi konaklama alanlarında konaklayarak 2-3 gün buranın tadını çıkarabilirsiniz. Adalar çevresinde otel, pansiyon ya da kiralık evlerden dilediğinizde konaklayabilir ve bu eşsiz manzaranın tadını dilediğinizce çıkarabilirsiniz.

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Hasan Şaş'tan şok Fatih Terim açıklaması! "Beni ambulansla getirtti" 1 Temmuz 2025 sonrası satılan araçları kapsayacak Tarım Kredi'den şarküteri ve kahvaltılık ürünlerde ucuzlatan fiyatlar! 'Anneyle ilişki' iddiasını doğruladı! 2024'ün en memnun eden 10 arabası belli oldu