İstanbul'un çevresinde sonbahar tatil rotaları

Trilye (Bursa)

Bursa denildiğinde akla ilk gelen Trilye’dir. Ulaşımı oldukça kolay olan Trilye’de eşsiz sonbahar manzaralarına şahit olabilirsiniz. 20 dakikalık bir yolculuk ile Trilye’de kendinizi bulabilirsiniz. Trilye hem doğası hem manzarası hem de huzurlu atmosferi ile İstanbulluların favori kaçamak tatil lokasyonlarından. Eski Rum balıkçı köyü olan Trilye’de huzurlu bir akşamüstü gezintisi yapabilir, denizin dinginliğine karşı içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Ayrıca adı üstünde bir Rum balıkçı köyü olduğunda buradaki balık restoranlarında birbirinden eşsiz, lezzetli mi lezzetli balıkların da tadına bakabilirsiniz

İstanbul’un kalabalık atmosferinden sıkıldıysanız ve sonbahar için huzurlu, sakin ve keyifli bir yer arıyorsanız Bursa Trilye’ye göz atmanızda fayda var. Keza İstanbul’da yaşayanların en önemli sonbahar tatil lokasyonlarından bir tanesi Trilye’dir. Trilye’ye giderek buradaki doğadan ve huzurlu atmosferden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. İster arkadaşlarınızla ister ailenizle birlikte gidebileceğiniz ve oldukça keyif alarak dönebileceğiniz bir lokasyon.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?