İşte Gelin İşte Kaynana jürileri kimler? Yarışma ödülü ne?

İşte Gelin İşte Kaynana yarışması, 10 Temmuz Pazartesi günü başladı ve TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yarışmada gelinler ve kaynanalar arasındaki rekabetin yanı sıra ünlü jüri üyeleri de unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor. Peki İşte Gelin İşte Kaynana jürileri kimler? Yarışma ödülü ne? İşte detaylar...

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmasında gelinler ve kaynanalar, jüri üyelerinin belirlediği konsepte göre kıyafet alışverişi yapacaklar. Yarışmacılar podyuma çıkacak ve jüri üyeleri tarafından tarzlarına göre puan alacaklar. Peki Gelin İşte Kaynana jürileri kimler? Yarışma ödülü ne? İşte detaylar...

İŞTE GELİN İŞTE KAYNANA JÜRİLERİ KİMLER?

Yarışmanın jüri üyeleri moda ve tarz konseptini birleştiren Gülşah Saraçoğlu ve ünlü şarkıcı Bülent Serttaş'tır. Gülşah Saraçoğlu ve Bülent Serttaş, gelinler ve kaynanaların kıyafet seçimlerini değerlendirerek yarışmacılara puan verecekler.

İŞTE GELİN İŞTE KAYNANA YARIŞMA ÖDÜLÜ NE?

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmasının büyük ödülüne dair henüz bir açıklama yapılmamıştır. Büyük ödül hakkındaki bilgilerin paylaşılmasının ardından haberlerde yer alacaktır. İzleyiciler, yarışmanın ilerleyen bölümlerinde büyük ödülün ne olduğunu öğrenebilecekler.

İŞTE GELİN İŞTE KAYNANA SUNUCUSU KİM?

Yarışmanın sunuculuğunu ise tanınmış televizyon sunucusu Lerzan Mutlu üstlenmektedir. Lerzan Mutlu, İşte Gelin İşte Kaynana yarışmasında sahneyi yönetecek ve yarışmacıları ağırlayacaktır.

 
 
CIA ve MOSSAD Katar'da: Gazze'de sürpriz ateşkes gelişmesi! Tehlike: Ne yiyeceğimize biz değil sosyal medya karar veriyor! Kerem Aktürkoğlu: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum!
Sonraki Haber