İşte Moskova'nın nükleer cephaneliğinin tüm ayrıntıları

Söz konusu bu kaynaklara göre Rusya'nın çeşitli taşıyıcılarda konuşlandırılmış tahmini nükleer sayısı bin 710 savaş başlığı, depoda muhafaza edilen 2 bin 670 savaş başlığı şeklinde ifade ediliyor. Kullanımdan kaldırılmış yahut parçalanma sürecinde olan bin 200 savaş başlığı da dahil edildiğinde Rusya'nın toplam 5 bin 580 savaş başlığa sahip olduğu dile getiriliyor.

Bu sayının, nükleer süper güçlerin 700 konuşlandırılmış füze ve bombardıman uçağı, bin 550 konuşlandırılmış savaş başlığı (MIRV olarak bilinen çoklu savaş başlığı içeren füze yükleri dahil) ve bombardıman uçağı ile 800 konuşlandırılmış ve konuşlandırılmamış fırlatıcı bulundurmasına izin veren ve şu anda askıya alınmış olan 2010 tarihli Yeni START Anlaşması'nın belirlediği sınırlar dahilinde yer aldığı ifade ediliyor.

Rusya'nın stratejik cephaneliği kara, denizaltı ve uçak tabanlı olmak üzere 3 bölüme ayrılıyor.

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Tatiana'nın kusuru yok! Çarpan şahıs kask kamerasını yok etmiş "Okan Buruk’un kadro şımarıklığı ve fantezisi Galatasaray’ı yaktı!" Fazile "Hanımsultan" son yolculuğuna uğurlandı Sıcaklıklar 15 derece birden düşecek!