İşte o rakam! İhracatçının dolar beklentisi açıklandı

TİM Başkanı Gültepe, ihracatçının dolar/TL'de fiyat beklentisini açıkladı. TİM Başkanı Mustafa Gültepe, enflasyonun artmasıyla birlikte Türkiye'nin dolar bazında rakiplerinden yüzde 40 daha pahalı bir ülke haline geldiğini belirterek, "Bugün dolar/TL kurunda minimum seviye en az 37 olmalı" dedi. İşte detaylar...

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta ilk 6 ayı ve ikinci yarıyla ilgili öngörülerini paylaşmak üzere medya mensupları ile bir araya geldi. İhracat 2024 Raporu’nun da açıklandığı toplantıda Mustafa Gültepe, sektör kurulu başkankarı ihracattaki güncel sorunları ve ekonomi yönetiminden beklentileriyle ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!