İşte ülke puanında son durum! Fenerbahçe'den Galatasaray'a büyük fark: Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım direkt olarak katılabilecek?

Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir ilk maçları kayıpsız geçti ve 33.6 olan ülke puanını 34.2'ye çıkardı. Peki ülke puanında son durum ne? Genel tabloya bakıldığında ise Fenerbahçe, ülkemizin en çok puan toplayan takımı olarak Galatasaray dahil ezeli rakiplerini geride bıraktı.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A AVRUPA'DA BÜYÜK FARK!

Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir ilk maçları kayıpsız geçti ve 33.6 olan ülke puanını 34.2'ye çıkardı. Bu sonuçlar sonrası ülke puanında önemli gelişmeler yaşandı. Son yıllardaki genel tabloya bakıldığında ise Fenerbahçe, Galatasaray dahil ezeli rakiplerine büyük fark atarak en çok puan toplayan Türk takımı oldu. Bu tablo galerinin son bölümünde yer alıyor.

İşte UEFA ülke puanında son durum:

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak