İşten atılan kadın İmamoğlu'na sesini duyurmak isteyince tartaklandı! "Hepsi senin yararına"

İşten atıldığını belirten bir kadın İmamoğlu ile konuşmak isteyince görevliler tarafından tartaklandı. İmamoğlu ile arasında 1 metre bile olmamasına rağmen, İBB Başkanı'na sesini duyuramayan kadın "Hepsi senin yararına" sözlerine tepki göstererek, "Hepsi benim yararıma evet, yerde sürüklemeleri de benim yararıma." diyerek gözyaşlarını tutamadı.

This browser does not support the video element.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkanlığa geldiği günden itibaren 13 bin 312 bin işçiyi işten çıkardı. 

İmamoğlu'nun işten attığı kadınlardan biri olduğu iddia edilen bir kadın, İmamoğlu ile konuşmak isteyince görevlilerin tepkisi ile karşılaştı. 

"HEPSİ SENİN YARARINA" DİYEREK TARTAKLADILAR

İmamoğlu ile arasında 1 metre bile olmamasına rağmen, İBB Başkanı'na sesini duyuramayan kadın tepki gösterdi. 

"Hepsi senin yararına" diyerek kendisini tartaklayan görevlilere tepki gösterek kadın, "Hepsi benim yararıma evet, yerde sürüklemeleri de benim yararıma. " dedi. 

Cübbeli Ahmet Hoca'ya saldırı: Boğazını sıkıp ağır küfürler ettiler! ABD askerinin başına çuval geçiren 10 kişi hakkında yeni gelişme! Ekrem İmamoğlu’ndan yargıya sokakla gözdağı: Hodri meydan! Batuhan Karadeniz'den canlı yayında kumara teşvik! Gazeteci Murat Ağırel için infaz emri: İşte tehdit videosu... 'Yeşil' maskeleriyle Amedspor maçına giden 11 kişi gözaltına alındı