İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın Narin Güran'la son görüntüsü ortaya çıktı! Baldızına gidip çay içmiş...

TÜBİTAK'TAKİ ÖZEL EKİP GÖRÜNTÜLERİ ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYOR

Öte yandan, TÜBİTAK tarafından incelemeye alınan askeri üsse ait 360 derece dönen kameranın görüntülerinde güneş ışığı (ters ışık) nedeniyle kararma olduğundan dolayı çözümün de sıkıntıların yaşandığı öğrenildi. Narin Güran cinayetinde büyük bir öneme sahip görüntülerde yaşanan sıkıntıya rağmen TÜBİTAK'taki 'özel ekip' görüntüleri çözmek için büyük bir titizlikle alışıyor. Söz konusu kameranın Narin'in köyü dâhil 20 kilometrelik bir alanı kontrol ettiği belirtildi.

"NARİN EVDE ÖLDÜRÜLDÜ, 4 KİŞİ VARDI"

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova da Narin Güran cinayetine dair son dakika gelişmesini canlı yayında aktardı. İddianameye yansıması beklenen detayları anlatan Canvova, "Narin evde öldürüldü. Evde 4 kişi vardı. Anne, abi, amca ve Nevzat Bahtiyar evdeydi. Amca Salim Güran ile Narin'in ağabeyi Narin'i öldürdüğü iddianameye yansıması bekleniyor" dedi. 

Survivor finalisti, Anadolu Ateşi dansçısı Hasan Yalnızoğlu vefat etti Meteorolojiden o bölgeler için uyarı geldi! İşte il il hava durumu... Sadık Battal gözyaşları ve dualarla uğurlandı... Rojin, Diyarbakır’da toprağa verildi Malatya Belediye Başkanı son durumu açıkladı! Yıkılan bina var mı? Bostan Baba'nın organik bostanı uyuşturucu tarlası çıktı