İyi Aile Babası 2. bölüm izle

İyi Aile Babası 2. bölüm full izlenmek için yayında. 9 Aralık akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan İyi Aile Babası 2. bölüm sansürsüz tek parça halinde Youtube’de.

İyi Aile Babası 2. bölüm izle linki merakla araştırılıyor. 9 Aralık akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Çağlar Çorumlu’nun oynadığı İyi Aile Babası dizisinin 2. son bölümü tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek.

İYİ AİLE BABASI 2. BÖLÜM İZLE TIKLAYINIZ

Tedavisi bulunamamış bir hastalığı tedavi ederek dünyaya iz bırakmaya karar veren Mehmet Ali çalışmalarına başlar. Yardım, abisi Rıfkı’dan gelir. Tabii ki bir şartla; Mehmet Ali de Ayfer konusunda abisi Rıfkı’ya yardım etmeli ve Ayfer hakkında olabildiğince bilgi toplamalıdır.

Fakat o bilgileri sadece Rıfkı değil aynı zamanda anneleri Arife’de istemektedir. Bunun yanında bir de Aslı’nın işlerinin yoğunluğundan dolayı evin tüm yükü Mehmet Ali’nin üstüne kalmıştır.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle