İzmir Bornova'da 3 çocuğunu silahla katleden cani baba öldü!

NE OLMUŞTU?

Olay, 27 Ağustos'ta sabah saatlerinde Altındağ semti 4541/1 Sokak'ta meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan 45 yaşındaki Vesim Şimşek, geçirdiği iş kazası nedeniyle evde tedavi görmeye başladı. Yaklaşık 2.5 ay önce boşanma davası açan eşi Naciye Şimşek evi terk etti. Eşini barışmaya ikna edemeyen ve 4 çocuğuyla birlikte yaşamını sürdüren Vesim Şimşek bunalıma girdi.

Vesim Şimşek eşini arayıp 'büyük bir olay duyacaksın' dedikten sonra 11 yaşındaki Hiranur, 4 yaşındaki Cemre, 2 yaşındaki Ceylin ve 14 yaşındaki Nira Şimşek isimli kızlarını yanına alarak kendine ait zeytinliğe getirdi. 

Burada cinnet getiren Vesim Şimşek, yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı.

Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı