İzmir orman yangını 2. gününde! Bakan Yumaklı: Şehri ilgilendiren bir husus kalmadı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Yamanlar Dağı'nda, Karatepe mevkisindeki ormanlık alanda çıkan yangınla mücadele ikinci günde devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı gazetecilere yaptığı açıklamada İzmir yangınıyla ilgili "Şehri ilgilendiren bir husus kalmadı" dedi. İşte haberin detayları..

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Yamanlar Dağı'nda, Karatepe mevkisindeki ormanlık alanda çıkan yangın ikinci günde devam ediyor. Günün ilk ışıkları ile birlikte bölgede helikopter ve uçakların söndürme çalışmaları başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, OGM ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları da gece boyunca devam etti.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi