İzmirli genç kız Aslıhan Miray Kabadayı'dan iki gündür haber alınamıyor

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, "Gezmeye çıkıyorum" diyerek evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Aslıhan Miray Kabadayı 2 günden ekipler tarafından aranıyor.

Türkiye günlerdir Narin'i konuşurken artık her kayıp ihbarı daha da dikkat çekici hale geliyor. Avcılar'da kaybolan ve günler sonra arkadaşının evinde ortaya çıkan genç kızdan sonra bir kayıp haberi de İzmir'den geldi.

Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'ndeki evinden önceki gün "Gezmeye çıkıyorum" diyerek ayrılan Aslıhan Miray Kabadayı, geri dönmedi.

EN SON SEFERHİSAR'DA GÖRÜLDÜ

Kabadayı'dan haber alamayan ailesi, durumu polise bildirdi. Ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, Kabadayı'nın en son Seferihisar ilçesindeki bir pazar yerine gittiğini tespit etti.

Burada bir bankta oturan Aslıhan Miray Kabadayı'nın cep telefonuyla görüntülü konuşma yaptığı belirlendi. Ekiplerin arama çalışması sürüyor.  

Menzil'in miras kavgası! Kameralar önünde tartıştılar! Canfeza ve Mahir muradına erecek mi? Düğün günü beklenmeyen aksilik! Yahya Sinvar'ın çatışarak şehit olduğu anların videosu yayınlandı!
Sonraki Haber