Jahrein, canlı yayında yeşil pasaportlu PKK'lı teröristi deşifre etti!

Jahrein adıyla tanınan Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, canlı yayında Türkiye Cumhuriyeti yeşil pasaportuyla Avrupa'da boks maçlarına çıkan terör örgütü PKK'lı teröristi deşifre etti.

This browser does not support the video element.

Jahrein mahlasıyla bilinen Ahmet Sonuç, Türkiye Cumhuriyeti yeşil pasaportuyla Avrupa'da boks maçlarına çıkan terör örgütü PKK sempatizanı ile sohbet etti.

Jahrein, canlı yayın sohbet uygulamasında PKK sempatizanı bir boksörle konuştu. "Nerelisin" sorusuna "Kürdistan" yanıtını alan Jahrein'e PKK'lı boksör, "Al sana Kürdistan" diyerek Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin bayrağını gösterdi.

Jahrein'i tanımayan PKK'lı terörist, canlı yayında itiraflarda bulundu. Fransa'da oynayacağı boks maçı için Almanya'da bulunduğunu belirten terör örgütü PKK sempatizanı boksör, Türkiye Cumhuriyeti yeşil pasaportuyla gittiğini söyledi.

"KÜRDİSTAN KURULACAK ELBET BİR GÜN"

Jahrein'in "Ben de sevmiyorum Türkiye Cumhuriyeti'ni ama yeşil pasaport iş yapıyor" diyerek ağzını aradığı PKK'lı boksör, "Başka çaremiz yok" şeklinde karşılık verdi.

Jahrein'in "Yapacak bir şey yok. Kürdistan kurulana kadar böyle devam" sözlerine ise terör örgütü sempatizanı, "Her zaman Kürdistan kurulacak. Elbet bir gün" dedi.

YEŞİL PASAPORT KİMLERE VERİLİR?

Yeşil pasaport bir diğer adıyla hususi pasaport belirli kademe ve kıdemi dolduran devlet memurlarına, kamu çalışanlarına, eski TBMM çalışanlarına, belediye başkanlarına ve tüm bunların ailelerine verilen, pek çok avantajı bulunan pasaport türüdür.

Fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı Astsubayı şehit eden motosikletlinin tehlikeli videoları ortaya çıktı CHP’li başkandan kadın çalışana tepki çeken hareket "Rakı içki değildir, rakı vatan sevgisidir!" Tasmasız kangal minik köpeği parçaladı, sahibi kalp krizi geçirdi Fikirtepe'nin son hali sosyal medyada gündem oldu