Jose Mourinho Galatasaray'ı yatağından izlemişti! Okan Buruk gerçeği ortaya çıktı: Günde 8 saat derbiye çalıştı...

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho derbi öncesi "Galatasaray'ı yatağımdan izledim. Bu maç için özel hazırlık yapmadım" açıklamasını yapmıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu Okan Buruk ise Fenerbahçe maçına günde 8 saat çalıştı

Süper Lig'de 6'da 6 yapan Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi devirerek psikolojik üstünlüğü de ele geçirdi.

Sarı-Kırmızılalar'da teknik direktör Okan Buruk, dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile ilk karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı başardı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'nun derbi maçtan önce yaptığı açıklama yeniden gündem oldu.

'YATARAK' ÇALIŞMADI

Portekizli teknik adam, derbi öncesi "Galatasaray'ı yatağımdan izledim. Bu maç için özel hazırlık yapmadım" açıklamasını yapmıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu Okan Buruk ise Fenerbahçe maçına günde 8 saat çalıştı ve sonrasında hem oyun hem de skor olarak sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Dersine çok iyi çalışan tecrübeli teknik adam, oyuncu tercihleri ve derbi taktiğiyle Mourinho'ya önemli bir ders vermiş oldu.

DERBİLERDE ÇOK BAŞARILI

Okan Buruk, Galatasaray'ın başında son 2 yılda çıktığı derbilerde büyük başarı elde etti. Buruk'lu Cimbom, 13 derbide 9 kez kazanırken 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Ezeli rakiplerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye 1'er kez kaybeden Okan hoca, Trabzonspor'a ise 3 maçta hiç kaybetmedi.  

(Takvim)

Ürdün'den Beyrut kararı "bir sonraki duyuruya kadar" uçuş yok! MEB'den müfettiş yardımcısı adaylarına müjde! Sınav tarihleri netleşti Göztepe - Kayserispor karşılaşması | CANLI ANLATIM
Sonraki Haber