Jose Mourinho Lugano maçı sonrası çılgına döndü! Yönetime transfer için acil istekte bulundu: Fenerbahçe'de orta saha yeniden şekillenecek

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Lugano ile oynanan rövanş maçı sonrası adeta çılgına döndü. Fred'i sakatlığa kurban veren ve en az 1 ay Brezilyalı oyuncudan faydalanamayacak olan Jose Mourinho, Rade Krunic'in performansını da hiç beğenmedi. Portekizli hoca yönetimden acil olarak transfer istedi.

JOSE MOURİNHO'YU ÇILDIRTAN PERFORMANS! ACİL TRANSFER İSTEDİ

Fenerbahçe'nin salı günü Lugano ile oynadığı ve turladığı Şampiyonlar Ligi rövanş maçı teknik direktör Jose Mourinho'yu çileden çıkarttı. Fred'in sakatlanarak 1 ay sahalardan uzak kalacağının belli olmasının yanı sıra Rade Krunic'in vasat performansı Jose Mourinho'yu transfer için istekte bulunmaya itti.

Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!