“Jose Mourinho sana ne Galatasaray maçından? Sen kendi maçına bak! Tamamı silinmiş takımla az kalsın berabere kalacaktın. Biz hiçbir şey görmedik Galatasaray maçında…”

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Adana Demirspor’u 1-0 yendikleri maç sonrası Galatasaray’a gönderme yapan bir açıklama yaptı. Fenerbahçeli olan usta yorumcu Kemal Belgin, Jose Mourinho’nun bu açıklamaları sonrası ateş püskürdü.

“SANA NE GALATASARAY’DAN JOSE MOURİNHO!”

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, takımıyla ilk lig maçına Adana Demirspor karşısında çıktı ve rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Mücadele sonrası yaptığı açıklamada Galatasaray’a göndermede bulunan Jose Mourinho’ya ilk tepki Fenerbahçeli olan duayen gazeteci Kemal Belgin’den geldi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?