Jose Mourinho'dan öz eleştiri: Futbolda dalga geçemezsiniz!

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yi 2 kırmızı kartın çıktığı mücadelede 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımın oyununu dair öz eleştiride bulundu.

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yi 2 kırmızı kartın çıktığı mücadelede 2-1 mağlup etti.

Mücadele sonrası Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımın oyununu dair öz eleştiride bulundu.

''YAPILACAK EN İYİ ŞEY PUANLARI TOPLAMAK''

"Bugün en önemli şey 3 puandı. Bu yeni formatta kaç puan almak gerek, bilemiyorsunuz. Yapılacak en iyi şey puanları toplamak. İlk yarı iyi başlayamadık, ikinci yarıya daha iyi başladık. Baskı yaptık, top kazandık. İkinci yarı oynadığımız oyunu beğendim.''

''FUTBOLDA DALGA GEÇEMEZSİNİZ''

''2-0'dan sonra şunu söyleyeyim; futbolda dalga geçemezsiniz, geçerseniz futbol size ihanet etmez. Her takım savaşmaya devam eder. Kendi kendimize maçı garip duruma soktuk. 2-1'den sonra takım, oyunu kontrol altında tuttu. Edin topu tutmayı becerdi. Son 5 dakikada oyunu tuttuk. Futbolda dalga geçemezsiniz."

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları tamamlandı! Giovanni van Bronckhorst'tan çarpıcı tespit: 60 dakikada oyun bitti! Genç milli halterci Muhammet Emin Burun'dan 2 gümüş madalya birden!
Sonraki Haber