Kabine bugün toplanıyor! Gündemde kadın cinayetleri, gıda sahtekarları ve ekonomi var...

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine bugün toplanacak. Kabinenin ana gündeminde internetteki şiddet içerikli gruplar, kadın ve çocuk cinayetleri, gıda sahtekarlarına yapılan denetimler ve ekonomi olacak.

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplanacak. İnternetteki şiddet içerikli gruplar, kadın ve çocuk cinayetleri bugün toplanacak kabinenin ana gündemi olacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, iki haftalık aranın ardından yeni  toplantısını bugün yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği kritik toplantı bugün saat 15.30'da Beştepe'de bir araya gelecek.

Son zamanlarda artış gösteren ve toplumda infilae yol açan internetteki şiddet içerikli gruplar, kadın ve çocuk cinayetlerinin yanı sıra infaz sistemi bugün toplanacak kabinenin ana gündemi olacak.

Survivor finalisti, Anadolu Ateşi dansçısı Hasan Yalnızoğlu vefat etti Meteorolojiden o bölgeler için uyarı geldi! İşte il il hava durumu... Sadık Battal gözyaşları ve dualarla uğurlandı... Rojin, Diyarbakır’da toprağa verildi Malatya Belediye Başkanı son durumu açıkladı! Yıkılan bina var mı? Bostan Baba'nın organik bostanı uyuşturucu tarlası çıktı