Kabine bugün toplanıyor! Gündemde kadın cinayetleri, gıda sahtekarları ve ekonomi var...

İSRAİL'İN GAZZE VE LÜBNAN'A SALDIRILARI

Bir yıldan fazla sbir süredir abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze ve Lübnan'da yaşanan gelişmeler, kritik toplantıda masaya yatırılacak. Toplantıda dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan terör devleti İsrail'in savaşı bölgeye yayma stratejisine karşılık Türkiye'nin atacağı adımlar görüşülecek.

Gazze'de ateşkesin sağlanması için uluslararası alanda katil İsrail'e baskı uygulanmasına yönelik girişimler değerlendirilecek.

TERÖRLE MÜCADELE

Beştepe'deki toplantıda eli kanlı terör örgütleriyle yürütülen etkin ve kararlı mücadelede son durum masaya yatırılacak. Yurt içinde ve sınır ötesinde devam eden operasyonlar ile atılacak adımlar görüşülecek.

Kabine toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balkan ülkelerine yönelik temasları da ele alınacak. Arnavutluk ve Sırbistan'ı ziyaret eden Erdoğan'ın, ziyaretine ilişkin Kabine üyelerini bilgilendirmesi bekleniyor.

Rojin Diyarbakır’da toprağa verildi, tabutu kadınlar omuzladı Survivor finalisti, Anadolu Ateşi dansçısı Hasan Yalnızoğlu vefat etti Meteorolojiden o bölgeler için uyarı geldi! İşte il il hava durumu... Ne Suudi Arabistan ne Rusya! En çok petrol üreten ülkeler açıklandı Malatya Belediye Başkanı son durumu açıkladı! Yıkılan bina var mı? Bir köşede kadınlar diğer köşede erkekler kavga etti