Kadının sırtında öyle bir şey çıktı ki

Ameliyat videolarıyla ünlü Dr. Sandra Lee'nin paylaştığı videoda, kadının sırtından çıkan büyük ve karmaşık yapıdaki yağ bezesi herkesin dikkatini çekti.

Yaptığı sıra dışı operasyonların videolarını YouTube üzerinden paylaşarak fenomen olan Dr. Sandra Lee, son operasyonuyla yine tüm dünyayı şaşkına çevirdi. Kendisinden yardım isteyen bir kadının sırtında oluşan devasa bir şişlik, ameliyatla alındığında ortaya çıkan görüntü hem doktoru hem de izleyicileri hayrete düşürdü.

Dr. Sandra Lee'nin paylaştığı videoda, kadının sırtından çıkan büyük ve karmaşık yapıdaki yağ bezesi herkesin dikkatini çekti. Uzun süren bu operasyon, hem büyüklüğü hem de zorluğu ile izleyicilere gerilim dolu anlar yaşattı.

Ameliyat sırasında kadının sırtında belirgin bir şekilde şişmiş olan bu yağ bezesinin çıkarılması, bir yandan izleyicilere eğitici bir süreç sunarken diğer yandan operasyonun ilginç görüntüleriyle milyonların ilgisini çekti. Dr. Lee, bu operasyonu yaparken dikkatli ve titiz bir şekilde ilerleyerek bu devasa oluşumu başarılı bir şekilde çıkardı.

Kadının sırtından çıkarılan bu büyük kist, görüntüsü ve büyüklüğüyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Operasyon sonrasında hasta, bu büyük oluşumdan kurtulmanın rahatlığı içinde görünüyordu ve Dr. Lee, bu süreçte izleyicilere bu tür şişliklerin nasıl oluştuğu ve tedavi süreci hakkında detaylı bilgiler verdi.

Oyuncu Kadir İnanır çok yakında hastaneden taburcu oluyor... Türkiye'nin taraftar haritası belli oldu: İşte il il şaşırtan o tablo! İsrail hastane kuşattı! Filistinli kadının anlattıkları kan dondurdu!
Sonraki Haber