Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme: Yürüyüşe başladı, maçları izliyor!

Sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir hastanede tedavi gören Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı. Jülide Kural, ünlü sanatçının hastane bahçesinde yürüyüşlere başladığını, ülke gündemini takip ettiğini ve futbol maçlarını izlediğini söyledi.

Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır, mart ayında beyninde pıhtı atması sonucu fenalaşaral hastaneye kaldırılmış, meliyata alınan sanatçı kısa bir süreliğine entübe edilmişti. Tedavisi iyiye giden sanatçı 4 ay süren yoğun bakım sürecinin ardından önce normal odaya alındı, ardından taburcu edildi. Ancak temmuz ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle yeniden yoğun bakımda tedavi altına alındı.



Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!