Kağıt Ev 2. bölüm izle

Kağıt Ev 2. bölüm full izlemek için yayında. Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Kağıt Ev dizisinin son bölümü tek parça halinde Puhutv platformundan izlenebilecek. Peki, Kağıt Ev 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kağıt Ev 2. bölüm ile Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Kağıt Ev dizisinin 2. son bölümünde; Kızlarının korkunç cinayeti sonrasında oldukça büyük bir kabusun içerisine doğru sürüklenen Aylin ve Cihan Fırtına, evlatlarının suçunu örtmek isterken daha da büyük bir çıkmaza girdiklerinin farkında bile değillerdir.

Her yalan yeni yalanları getirirken her hata da yeni hataları doğurmaktadır. Kocasının emektar yardımcılarının kızı İnci’yle ilişkisi olduğunu sanan Aylin ve ailesini, bu uçurumdan kurtarmaya çalışan Cihan arasında evliliklerinin en önemli gerilimi yaşanmaktadır. Onların kale gibi gördükleri yuvaları, güvensizlikle çatırdamaya başlarken Cihan'ın gerçek kaçamağı Azra İnce ile ilişkisi ise ayağına dolanmak üzeredir.

İnci’nin annesi, kocasıyla kavga edip evi terk eder ve Fırtına ailesinin yanına gelir. Bu durum sonrasında Aylin ve Cihan çifti de çok zor durumda kalır. Hele de pervasızlığıyla sağı solu belli olmayan Cemre’nin ürkütücü tavrı buna tuz biber olur.

Büyük bir tedirginlikle kızını korumaya çalışan Aylin’in geçmişinden gelen sırrı, cinayetin sebebi üzerine soru işareti bırakmasına sebebiyet verir. Evdeki fırtınadan habersiz, sevgilisi için endişelenen Mert ise İnci’yle sevgili olduklarını sonunda annesine söyler. Aylin buna oldukça fazla tepki gösterir.

Kağıt Ev 2. bölümünü izlemek için tıklayınız

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle