Kağıt Ev 4. bölüm izle

Kağıt Ev 4. bölüm full izle kesintisiz tek parça olarak yayında. 10 Mayıs akşamında Star TV’de yayınlanan Kağıt Ev dizisinin son bölümü Puhu platformunda. Kağıt Ev 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Kağıt Ev dizisinin 4. son bölümü 10 Mayıs Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Kağıt Ev son bölümünde; İnci’nin cansız bedenini bahçedeki bostandan çıkararak intihar süsü vermek isteyen Cihan ile Aylin tehlikeli oyunlarını hem kızları Cemre hem de oğulları Mert için yapmaktadırlar.

Oysa yaptıkları her hamle ile baş edilmesi imkansız çıkmazlara düşerler. Azra, programında bulduğu sürpriz konukla okların Mert’in üzerine çevrilmesine neden olur. Annesini ve doğmamış kardeşini vahşice öldüren babasının hayatına tekrar girmesi Aylin'in en büyük kabusuyken; Cemre’nin durumu kabuslarını gerçeğe mi dönüştürüyor?

Cemre’nin katil geni araştırmasının sonucu ne olacak? Cemre’nin tedavisi mümkün mü? Cihan, Aylin’in babasıyla ilgili gerçeği nasıl öğrenecek? Cezaevinden Fırtına ailesinin hayatını dahil olan Remzi’nin Cihan Fırtına’ya hazırladığı sürpriz, karı kocanın ilişkisini nasıl değiştirecek?

KAĞIT EV 4. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle