Kalben, ünlü isimlere uyuşturucu mu satıyor? İddialara yanıt verdi

Kalben, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmış ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Evinde 15 gram uyuşturucu bulunan ünlü isme yapılan baskına dair yeni detaylar ortaya çıktı. Kalben'in ünlü isimlere uyuşturucu sattığı iddia edilmişti. Kalben'den hakkındaki iddiaya yanıt geldi.

İlginç dansları ve sahne tarzıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Kalben, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmiş ve daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ünlü şarkıcının evine yapılan baskında 3 parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan uyuşturucu skunk ele geçirilmişti. Operasyona dair yeni detaylar ortaya çıktı.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı